Shoppen

3 cadeautips voor je mannelijke partner

Is jouw mannelijke partner binnenkort jarig, vieren jullie samen een jubileum of heeft hij een promotie gekregen op het werk?
Wil jij graag jouw vriend of man verrassen met een mooi cadeau, maar ben jij nog op zoek naar een tof idee? Wij zullen een aantal originele cadeautips voor je op een rijtje zetten. Zo kun je jouw partner ook even fijn in het zonnetje zetten.

Boek een trip naar Londen

Nu we in België de Eurostar hebben, is een trip naar Londen zeer makkelijk om te ondernemen. Je reist vanaf Brussel binnen maximaal 2 uur en 19 minuten naar deze bruisende stad. Londen is perfect voor een vakantie of voor een stedentrip. Je kunt zelfs als je dat zou willen op dezelfde dag heen en weer gaan. Er gaan gemiddeld tien treinen per dag. Londen is een Romantische bestemming. De stad zit vol met bijzondere parken, interessante musea en sfeervoller restaurantjes. Ook mag je de bijzondere rooftop bars niet overslaan. Een heerlijk cocktailtje drinken terwijl je uitkijkt over de Skyline van Londen klinkt vast als muziek in de oren.

Geef een vintage camera cadeau

Samen met je man mooie herinneringen maken is natuurlijk een fijne bezigheid. Maar waarom zal je deze herinneringen niet permanent vastleggen? Met een vintage camera kun je de meest prachtige foto’s maken. Ook wanneer je nog niet thuis bent in de fotografie is dit zeer simpel. Omdat oudere camera’s nog niet zoveel verschillende functies hadden is het voornamelijk de juiste hoek vinden en op het juiste knopje drukken. Een vintage cadeau is bovendien een cadeau waar jij stiekem ook van kunt meegenieten. Een win-winsituatie dus.

Ontwikkel een parfum voor hem

Een zelfgemaakt cadeau is altijd nét wat specialer. Mocht je nu niet zo thuis zijn in de wereld van de poëzie en ben je ook niet de beste zangeres? Geen zorgen. Je kunt ook op een andere creatieve manier een cadeau voor hem maken. Een geur ontwikkelen is niet alleen bijzonder, het is ook een heel uniek cadeau. Het laat zien dat je echt de tijd hebt genomen om iets speciaals voor hem te maken. Jij kent hem als geen ander. Welke geurnoten passen het beste bij hem? Laat je begeleiden tijdens de workshop en ga vooral ook af op je eigen gevoel. Zo creëer jij de lekkerste geur die het beste past bij hem.

© Pexels.com

Een elektrische step

Je ziet ze in België bijna overal, vooral in de grotere steden. De elektrische step. Je kunt heel makkelijk van huis naar het café gaan met de step. Het is een makkelijk middel om je door drukke straten te begeven. Ook kun je hier prima met z’n tweeën op staan. Perfect voor date night! Om in plaats van elke keer de citysteps te gebruiken is het ook een leuk idee om er één cadeau te doen. Zo beschikt hij altijd over zijn eigen step. Je kunt zelfs in het stuur een persoonlijke boodschap laten ingraveren. Dat maakt het cadeau nog een stuk romantischer.

Met het kiezen van één van deze cadeaus zijn wij ervan overtuigd dat jij hem zult verrassen met een heel bijzonder cadeau. Veel plezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *