Vrije Tijd

Deze 3 lichaamsdelen zijn ideaal voor een eerste tattoo

Steeds meer mensen hebben tattoos. Sommige mensen kiezen hiervoor omdat ze het mooi vinden, anderen doen het voor een bepaalde betekenis. Zoals de meeste mensen weten, zijn tattoos in principe voor eeuwig. Behalve als je het weg laat laseren natuurlijk. Deze eeuwigheid van tattoos is wat tattoos zo uniek maakt. Het zorgt ervoor dat je er goed over na gaat denken en niet zomaar laat zetten. Deze kwetsbaarheid van tattoos is wat ze zo bijzonder maakt. Het doel ervan is namelijk om het levenslang op je lichaam te laten zitten. Tattoos kunnen werkelijk op ieder lichaamsdeel gezet worden. Tegenwoordig zijn er zelfs mensen met tattoos op hun gezicht. Dit is echter niet bepaald een goede locatie voor een eerste tattoo. Mensen met tattoos op hun gezicht zijn dan ook meestal al ervaren op het gebied van tatoeages. Wat is dan wel een goed lichaamsdeel voor een eerste tattoo? In dit artikel ontdek je 3 lichaamsdelen die ideaal zijn voor een eerste tatoeage.

De rug

De rug is bij uitstek geschikt als lichaamsdeel voor een eerste tattoo. Dat komt omdat de rug altijd eenvoudig te bedekken is. Het is namelijk aan te raden om je eerste tattoo te allen tijde op een lichaamsdeel te laten zetten dat makkelijk te bedekken is. Je weet namelijk nooit voor de volle 100% zeker of je wel blij gaat zijn met je eerste tatoeage. Je rug is vrijwel altijd bedekt met een T-shirt of trui. Behalve wanneer je in de zomer op het strand ligt of naar een zwembad gaat. Dat maakt dit soort uitjes bij uitstek geschikt om je tatoeage aan de buitenwereld te laten zien.

De schouders

Ook de beide schouders zijn zeer geschikt voor een eerste tattoo. Deze zijn net als de rug zeer eenvoudig te bedekken en alleen in uitzonderlijke situaties zichtbaar. Bovendien kun je met een tatoeage op de schouder een leuke combinatie maken tussen beide schouders of tussen rug en schouders. Waar de rug een vrij plat oppervlak is, zijn de schouders een stuk meer bol. Dit beidt kansen voor specifieke tattoos die op de rug minder tot hun recht komen.

De bovenbenen

Naast de rug en de schouders zijn ook beide bovenbenen een goede locatie voor een eerste tatoeage. Ook hierbij kun je een combinatie maken tussen beide bovenbenen. Zo kiezen sommige moeders met twee kinderen er bijvoorbeeld voor om op beide benen de naam van een van hun kinderen te laten zetten. Net als de rug en de schouders zijn ook de bovenbenen zeer eenvoudig te bedekken, zowel in de zomer als in de winter.

© Pexels.com

Conclusie

Of je nu je rug, schouders of bovenbenen kiest voor een eerste tatoeages; het is altijd aan te raden om voor je eerste tattoo te beginnen met een locatie die eenvoudig te bedekken is. Je weet namelijk nooit of je daadwerkelijk tevreden gaat zijn met je tattoo. Zéker bij een eerste tatoeages kun je daarom maar beter voorzichtig zijn met deze levenslange inkt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *